Vrijwilligerswerk vinden

Als vrijwilliger maak je de wereld mooier én je hebt er zelf plezier van. Jij bepaalt waar je gaat werken en hoeveel tijd je aan het vrijwilligerswerk besteedt. Op deze website vind je vacatures en korte klussen van stichtingen en verenigingen in de gemeente ’s-Hertogenbosch e.o.

Om vacatures te bekijken en erop te reageren, hoef je je niet aan te melden. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met organisaties die vacatures aanbieden: de gegevens staan altijd naast de vacature.

 

Vrijwilligersprofiel aanmaken

Wil je dat organisaties jou kunnen vinden, voor specifiek werk of jouw unieke talent? Maak dan een vrijwilligersprofiel aan.

  • Je profiel en gegevens zijn alleen te zien voor organisaties die aangesloten en ingelogd zijn bij de vacaturebank.
  • Je kunt aangeven voor welke taken of functies je gevraagd wil worden.
  • Jij bepaalt wanneer je beschikbaar bent voor vrijwilligerswerk: je kunt je profiel onzichtbaar maken als je even geen tijd of zin hebt.

Meld je aan via het formulier hieronder om een vrijwilligersprofiel aan te maken. Na aanmelding ontvang je een e-mail met instructies om je profiel te vullen.

 

Aanmelden Vrijwilligersprofiel

Vul onderstaand formulier in om een vrijwilligersprofiel aan te maken. Na aanmelding ontvang je een e-mail om een wachtwoord in te stellen, waarmee je kunt inloggen.

Ben je jonger dan 15 jaar? Leuk dat je vrijwilligerswerk wil doen! Om een vrijwilligersprofiel aan te maken op onze website moeten je ouder(s) of voogd toestemming geven.

Om te reageren op vacatures op deze website, hoef je je niet aan te melden. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met de organisatie die de vacature aanbiedt, via de contactgegevens naast de vacature.

 

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Je bent je e-mailadres vergeten
Je dient akkoord te gaan
Je dient akkoord te gaan
Heb je vragen over deze website?

Voor jouw gemak hebben we de veelgestelde vragen verzameld.

Veelgestelde vragen voor organisaties Veelgestelde vragen voor vrijwilligers