Informatie voor vrijwilligers

Vrijwilligerswerk doe je onverplicht en onbetaald, bij een stichting, vereniging of burgerinitiatief. Een mooie kans om je leven te verrijken: je kunt werkzaamheden uitproberen, je talent inzetten en nieuwe mensen ontmoeten. En dat allemaal terwijl je iets goeds doet voor een ander of de samenleving.

Vacaturebank voor vrijwilligerswerk

Op deze website vind je vacatures, korte klussen en maatschappelijke stages (voor scholieren & studenten). Op de pagina Vacatures kun je verschillende keuzes maken om snel de vacature van je dromen te vinden. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met de organisatie die de vacature aanbiedt: de contactgegevens staan naast de vacature.

Wil je meer lezen over kennismaken bij een organisatie en hoe je je vrijwilligerswerk goed regelt? Bekijk onze adviezen op de website van Galant.

Bekijk de vacatures
Shutterstock 202325503

Vrijwilligersprofiel

Wil je dat organisaties jou kunnen vinden, voor specifiek werk of jouw unieke talent? Maak dan een vrijwilligersprofiel aan.

  • Je profiel en gegevens zijn alleen te zien voor organisaties die aangesloten zijn bij de vacaturebank.
  • Je kunt aangeven voor welke taken of functies je gevraagd wil worden.
  • Jij bepaalt wanneer je beschikbaar bent voor vrijwilligerswerk: je kunt je profiel onzichtbaar maken als je even geen tijd of zin hebt.
Shutterstock 1088094416

Meld je aan als vrijwilliger

Meld je aan via onderstaande knop om een vrijwilligersprofiel aan te maken. Na aanmelding ontvang je een e-mail met instructies om je profiel te vullen.

Om te reageren op vacatures op deze website, hoef je je niet aan te melden. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met de organisatie die de vacature aanbiedt, via de contactgegevens naast de vacature.

Meld je aan als vrijwilliger

Heb je vragen over het doen van vrijwilligerswerk?

Bekijk onze veelgestelde vragen voor vrijwilligers