Organisatie aanmelden

Om vacatures, korte klussen en maatschappelijke stages te plaatsen in de vacaturebank, moet je een account aanmaken. Vul hiervoor onderstaand formulier in. Na aanmelding ontvang je een e-mail met instructies om je account in gebruik te nemen. Meer weten over wat je met een account in de Galant vacaturebank kunt doen? Bekijk onze informatie voor organisaties.

Belangrijk om te weten:

  • De vacaturebank is alleen bedoeld voor organisaties zonder winstoogmerk.
  • Gebruik van de vacaturebank is gratis. 
  • Je ontvangt reacties van potentiële vrijwilligers rechtstreeks. Zorg ervoor dat je alle contactgegevens correct invult in je (organisatie)profiel.
  • De vrijwilligers die reageren op je vacature(s) worden niet door Galant gescreend. Je bent hier als organisatie zelf verantwoordelijk voor.

Heb je al een account in de Galant vacaturebank? Log dan in via de knop rechts bovenaan. 

Aanmeldformulier voor organisaties

Heb je nog geen account in de Galant vacaturebank? Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Je ontvangt een e-mail met instructies om je account in gebruik te nemen.

Plaatsen meerdere mensen vacatures/klussen/stages namens jullie organisatie? Je hoeft de organisatie maar 1x aan te melden. Na aanmelding kun je meerdere contactpersonen toevoegen aan de account.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Je moet akkoord gaan
Je moet deze aanvinken